Punime Artizanale “Ora”

Prane Universitetit Ekonomik Kukës, Albania
+355 68 521 1088

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Artizanale

Punime Artizanale Ora filloi qe ne vitin 1955 me punimet e para artizanale ne mase te vogel, ( punime shtepiake) me nje staf prej 3 vetash nisur nga pasioni dhe deshira per te ruajtur traditat e bukura Shqiptare.

Krahina e Lumes njihet per punet artizanale ( qilymat & sexhadet prej leshi deleje ) dhe ato u realizuan me nje pune te perkushtuar nga familja ORA duke marre nje shtrirje te gjere brenda dhe jashte Shqiperise .

Adresa: Prane Universitetit Ekonomik Kukës, Albania

Rezervo              f

Orari:

08:00 - 18:00

Informacion shtesë: