TAKSI AFRIMI

Rrruga Skenderbeu, Kamez, Sherbejme kudo ne Shqiperi dhe Europe
+355676161944

Përshkrimi i biznesit:

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

Kategoria: Taxi

Sherbim Taksi Afrimi ju mundeson sherbim taksi ne cdo moment dhe ne destinacione te ndryshme si Shqiperi, Kosove, Mali Zi, Maqedoni, etj.

Gjithashtu ofrohet sherbimi taksi edhe ne europe.

Ju ofrojme komoditet dhe hapsire te konsiderusheshme gjate udhetimit tuaj.

Transport me kapacitet deri ne 8 persona.

Gjithashtu vend te mjaftueshem per Bagazhet qe keni nevoje ti merrni me vete.

Sherbejme kudo ne Shqiperi dhe Europe.

Adresa: Rrruga Skenderbeu, Kamez, Sherbejme kudo ne Shqiperi dhe Europe

 

Web              Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Always Open

Informacion shtesë: