KARROTREC NE KUKES ALBANIA

Kukes, Albania
+3556ssssssssssss

Përshkrimi i biznesit:

Business Description:

Our Channels:

Category: Public Transportation

Ofron shërbimin karrotrec që prej vitit 2004 në Shqipëri dhe shtetet europiane Shengen, duke punuar me profesionalizëm dhe çmime konkurruese.

Kompania ka operuar me sukses prej 9 vitesh, duke patur si përparësi kujdesin për klientin. Kjo ka ndikuar pozitivisht në rritjen e kompanisë dhe rritjen e numrit të klientëve të kënaqur.

Për ne është e rëndësishme të mbulojmë çdo skaj të Shqipërisë dhe mendojmë se ia kemi arritur me sukses, sigurisht me ndihmën e klientëve tanë.

Çmimet tona konkurruese janë një arsye më tepër për të zgjedhur shërbimin tonë.

Gjithashtu, e kuptojmë se sa i rëndësishëm është një shërbim i shpejtë dhe cilësor, ndaj kujdesemi çdo ditë që të ofrojmë karrotrecë funksional, me punëtorë të aftë dhe të sjellshëm.

Adresa: Kukes, Albania

 

f           Web              Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Always Open

Informacion shtesë: