Hotel Turizem Shkelzeni

Rruga "Fatmir Hasandoci" Bajram Curri, Albania
+355 67 50 000 93

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Hotel Turizem Shkelzeni në Bajram Curri përmban një kopsht dhe një tarracë. Me një sallë pritjeje të përbashkët, hoteli 4 yje ka dhoma me ajër të kondicionuar me WiFi të lirë. Guests mund të ketë një koktej në bar.
Të gjitha dhomat e ftuar në hotel janë të pajisur me një TV të sheshtë.

Dhomat vijnë me një banjo private me bidet dhe tualete falas. Të gjitha njësitë do të ofrojnë mysafirët me një frigorifer.
Një mëngjes kontinental është në dispozicion çdo mëngjes në Hotel Turizem Shkelzeni. Guests mund të gëzojnë një vakt në restorant në vend, i cili shërben një shumëllojshmëri të pjatave mesdhetare.

 

Adresa: Rruga “Fatmir Hasandoci” Bajram Curri, Albania

 

Web   f   Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Always Open

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,