Dyqani Kadiu

Rruga Stadiumi, Kukës, Albania
+355 69 709 1467

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqane

Kompania Kadiu SH.A u themelua më 10.07.1992, me pronar të vetëm z.Leonard Kadiu, me objektiv të kompanisë tregtinë e pjesëve të këmbimit për mjetet e transportit automobilistik.

Kadiu SH.A bashkëpunon me kompanitë më të njohura të pjesëve të këmbimit në Gjermani, si: ZF trading GmbH, MSI, Febi, Pagid, Lemforder, Hella, K+F, FAG, FTE, Victor Reinz, Stabilus, GKN, Sachs, Luk, Ina etj.

Me kalimin e kohës, ky bashkëpunim ka ardhur duke u zgjeruar gjithmonë e më shumë, duke e cuar ne 30 numrin e këtyre kompanive.

Me rritje të vazhdueshme të biznesit në shifrat 25%-30% në vit, me staf prej më shumë se 100 punonjesish (që shtohet dita-ditës), me një shtrirje të konsideruesheme të njësive të shitjes në të gjithë Shqipërinë, Kadiu SH.A ka treguar se është një kompani mjaft e fuqishme dhe e organizuar, që imponon respekt dhe reputacion në Treg.

Adresa: Rruga Stadiumi, Kukës, Albania

f         Web         Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

08:00 - 22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: