Bar Restorant Kulla Lumes

Kukës, Albania
067 230 0196

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Bar Restorant Kulla e Lumes me pamje fantastike me emer historik eshte nje vend fantastik per te gjithe vizitoret vendas dhe te huaj
te cileve u pelqen te eksplorojne zona malore ato dalin te kenaqur per keto arsye:
-Gjithmone te gateshem per sherbim cilesore PAMJE TE MAHNITESHME DHE USHQIMI I MREKULLUESHEM
-Shumë bukur shërbim fatastik ju lumët. Pastër dhe bukur pranë liqenit
-Sherbim i shpejte dhe i kulturuar. Gatimi i mire i fresket dhe traditcional me prodhime vendas.

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,