Guida e qytetit

Valbona
Valbona Tropoje Albania

Emri i madh i Valbonës, aktualisht përfshin rreth 37 shtëpi me vetëm 300 banorë. FshatiRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kisha e “Shën Kollit”
Tropojë, Albania

Kisha e Perhondise (Pendarhondia-s) eshte e sh. XI, dmth ndertuar rreth v. 1050, pra, meRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Bjeshkët e Krumës
Kuçovë Albania

Bjeshkët e Krumës ofrojnë peizazhe të bukura dhe destinacion relaksi, destinacione pelegrinazhi, shpella objekte natyroreRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Shpella e Dajçit
Has, Albania

Ndodhet rreth 10 km në lindje të Krumës. Gjendet në lagjen Dajç të fshatit Mujaj. KaRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Vaskat e gurit ne Theth
Vaskat e gurit ne Theth Tropoj Albania

Vaskat e gurit ne Nderlyse, jane formacione shkembore te krijuara nga prurjet e bollshme teRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Mali i Gjalicës
Mali i Gjalicës Kukës

Gjalica është një mal që në të gjithë gjatësinë e perimetrit të shtrirjes së tijRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Shishtavec Kukesi
Shishtavec Kukesi

Per tu njohur dhe per te mesuar me shume rreth fshatit Shishtavec,per zakonet dhe traditat,perRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Liqeni të Fierzes. Kukës
Liqeni të Fierzes. Kukës

Kukësi paraqet mundësi reale për zhvillimin e turizmit, për kushtet e përshtatshme natyrore dhe peisazhin eRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Read More
Malet e Hasit Pashtriku 
Malet e Hasit Pashtriku 

Pashtriku me Malet e Hasit janë male në Kosovë që fillojnë nga Qafa e Morinës e deri në luginën e Drinit të Bardhë në Vërmicë.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Lugina e Shalës Tropojë
Lugina e Shalës Tropojë

Vargu në lindje të luginës së Shalës, i veshur me pyje, që ndan Shkodrën meRead More

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Read More