Oferta & Evente

Shpella e Dajçit
Has, Albania

Ndodhet rreth 10 km në lindje të Krumës. Gjendet në lagjen Dajç të fshatit Mujaj. KaRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Vaskat e gurit ne Theth
Vaskat e gurit ne Theth Tropoj Albania

Vaskat e gurit ne Nderlyse, jane formacione shkembore te krijuara nga prurjet e bollshme teRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Mali i Gjalicës
Mali i Gjalicës Kukës

Gjalica është një mal që në të gjithë gjatësinë e perimetrit të shtrirjes së tijRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Liqeni të Fierzes. Kukës
Liqeni të Fierzes. Kukës

Kukësi paraqet mundësi reale për zhvillimin e turizmit, për kushtet e përshtatshme natyrore dhe peisazhin eRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Read More