KARROTREC NE KUKES ALBANIA

Kukes, Albania
+3556ssssssssssss

Përshkrimi i biznesit:

Business Description:

Our Channels:

Category: Public Transportation

Ofron shërbimin karrotrec që prej vitit 2004 në Shqipëri dhe shtetet europiane Shengen, duke punuar me profesionalizëm dhe çmime konkurruese.

Kompania ka operuar me sukses prej 9 vitesh, duke patur si përparësi kujdesin për klientin. Kjo ka ndikuar pozitivisht në rritjen e kompanisë dhe rritjen e numrit të klientëve të kënaqur.

Për ne është e rëndësishme të mbulojmë çdo skaj të Shqipërisë dhe mendojmë se ia kemi arritur me sukses, sigurisht me ndihmën e klientëve tanë.

Çmimet tona konkurruese janë një arsye më tepër për të zgjedhur shërbimin tonë.

Gjithashtu, e kuptojmë se sa i rëndësishëm është një shërbim i shpejtë dhe cilësor, ndaj kujdesemi çdo ditë që të ofrojmë karrotrecë funksional, me punëtorë të aftë dhe të sjellshëm.

Adresa: Kukes, Albania

 

f           Web              Booking

Orari:

Always Open

Informacion shtesë:

TAKSI AFRIMI

Rrruga Skenderbeu, Kamez, Sherbejme kudo ne Shqiperi dhe Europe
+355676161944

Përshkrimi i biznesit:

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

Kategoria: Taxi

Sherbim Taksi Afrimi ju mundeson sherbim taksi ne cdo moment dhe ne destinacione te ndryshme si Shqiperi, Kosove, Mali Zi, Maqedoni, etj.

Gjithashtu ofrohet sherbimi taksi edhe ne europe.

Ju ofrojme komoditet dhe hapsire te konsiderusheshme gjate udhetimit tuaj.

Transport me kapacitet deri ne 8 persona.

Gjithashtu vend te mjaftueshem per Bagazhet qe keni nevoje ti merrni me vete.

Sherbejme kudo ne Shqiperi dhe Europe.

Adresa: Rrruga Skenderbeu, Kamez, Sherbejme kudo ne Shqiperi dhe Europe

 

Web              Booking

Orari:

Always Open

Informacion shtesë: