Krojet e Rogamit

Krojet e Rogamit, Valbone, Tropoje, Albania
+35567 289 7046

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel, Restorant

Krojet e Rrogamit eshte nje hotel-restorant i mrekullueshem prej druri qe gjendet prane nje pylli pishash. Ku nuk mungon shija e maleve pamjet fantastike të natyrës ku tregon një histori të vërtetë.

Ai ofron nje kuzhine tradicionale, tipike të zonës ku bie në sy dhe struktura me një shije shumë të kendshme, mjedis te gjelber dhe punime artistike te bera ne dru ose ne gur, siç e ka traditë zona edhe nje mulli uji ne miniature. Parkimi është falas edhe i disponueshem per te gjithe klientet që vizitojnë bukuritë natyrore dhe shijet e mira të natyrës, ushqimit dhe shërbimit që ofrojnë Krojet e Rogamit.

 

Adresa: Krojet e Rogamit, Valbone, Tropoje, Albania

 

Web   f                                           Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Always Open

Informacion shtesë: