Shishtavec Kukesi

Shishtavec Kukesi

Përshkrimi i biznesit:

Per tu njohur dhe per te mesuar me shume rreth fshatit Shishtavec,per zakonet dhe traditat,per vlerat kullturore,bukurite natyrore dhe gjithcka ndodh ne kohe reale,meso ne Faqen Fshati Shishtavec

Mission: Per te shfaqur mrekullit natyrore qe Shishtavec ka, traditat dhe historin, nje pasqyre per te gjithe ku mund te kalojn kohen duke pare pejsazhet, video, informacione per ket zone turistike. Mision eshte te pasqyrojm Shishtavecin per ato qe se kan zbuluar akoma dhe per ato qe e din. Kjo faqe eshte enkas per argetim e per te freskuar here pas here vlerat e tradites se fshatit Shishtavec,qe eshte pjese e rrethit te Kukesit,fshat i bukurive dimerore me pistat e mrekullueshme te skive ,aty ku zhvillohen garat kombetare te ketij sporti te bukur e plot emocione.Gjelberimit te pranveres dhe veres si edhe vjeshta e mrekullueshme me pamjen e saj perrallore e shume ngjyreshe,fshati i traditave te medha,aty ku dasmat shenojn nje ngjarje si nje fesival i madhe etj. Tju sjellim me afere natyres kristale.

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

24-24

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: